Antivirus GRATUIT pt. PC dvs. - Panda Cloud Antivirus

Panda Cloud Antivirus este primul antivirus oferit gratuit de cei de la Panda, datorita tehnologiei "Cloud" care a fost implementata, softul utilizează cu 50 % mai puține resurse decât oricare alt program antivirus existent pe piață. Consumă foarte puține resurse deoarece informațiile referitoare la fișierele infectate nu mai sunt stocate în computerele noastre, acestea sunt stocate într-o rețea de servere actualizate zilnic, astfel computerele vor fi protejate total împotriva tuturor amenințărilor informatice prezente pe internet.

Antivirus GRATUIT pt. PC dvs. - Panda Cloud Antivirus
  • detectează rapid fișierele infectate datorita rețelei de servere inteligente.
  • programul nu vă afișă alerte sau mesaje ca și celelalte soluții antivirus, acțiunile vor fi făcute fără ca utilizatorul să fie deranjat.
  • fără update-uri periodice...după cum știți toate programele antivirus fac un update zilnic pentru a actualiza baza de date care conține detalii despre fișierele infectate, Panda Cloud nu va face nici un update, deoarece serverele vor procesa informațiile fără a mai fi nevoie de update.
  • serverele celor de la Panda au o bază de date ce conține milioane de informații despre fișierele infectate, acest lucru permite aplicației să detecteze imediat orice amenințare informatică.


BONUS: Anda Adam - Panda Madam


„ Abonează-te şi vei fi la curent cu cele mai noi ştiri de pe acest blog
( Pasul 1 ) Introdu adresa ta de e-mail: ”

„ ( Pasul 2 ) Intră pe e-mail şi activează-ţi abonamentul ”

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu

Ai ceva de zis???
- NU ţine în tine... dă frâu liber gândurilor tale ...

Articole noi