Invata sa tastezi repede - Rapid Typing

Tastarea rapida este din ce in ce mai importanta in zilele noastre... Exerseaza fara sa te uiti la taste. Cel mai bine exersezi intr-o camera intunecata.
Daca nu ai invatat cum sa folosesti o tastatura in mod normal, atunci ar trebui sa stii care este pozitia mainilor. Degetele ar trebui aliniate pe literele asdf de la mana stanga si pe literele jkl de la mana dreapta. Din acesta pozitie puteti accesa toate celelalte taste mult mai repede si astfel sa tastati mai rapid.

Cei obisnuiti sa se uite la taste vor gasi pozitia de mai sus a mainilor putin ciudata deoarece astfel sunt blocate anumite taste. Pentru o tastare rapida si fluida este bine ca cel care tasteaza sa nu se uite la taste decat atunci cand este utilizat un simbol mai rar.
Video: Invata sa tastezi repede - Rapid Typing

Exerseaza tastarea fara sa te uiti la tastatura. Este foarte bine sa exersezi des. Tastarea cuvintelor doar pentru a exersa este plictisitoare asa ca imbina utilul cu placutul. Discutiile din camerele de chat sau din timpul jocurilor forteaza utilizatorul sa scrie mai repede.

Incearca sa scri cat mai corect posibil in timp ce viteza nu se schimba. Odata ce inveti sa scrii din ce in ce mai repede la tastatura, literele vor curge fara sa iti dai seama. Exista o tendinta insa ca odata cu cresterea vitezei de scriere sa faci tot mai multe greseli. Mai ales exista aceasta tendinta in cazul in care scrii un text informal, unde gramatica nu este atat de necesara. Chiar si asa incearca sa scrii corect si sa folosesti punctuatia corecta. Asa te vei obisnui sa tastezi corect pentru cazul in care trebuie sa scrii ceva pentru serviciu.

Aveti posibilitatea sa descarcati si lectii si skin-uri noi aici >>> Download Rapid Typing Tutor

Site-ul Sense-lang.org ofera un instrument extrem de folositor acelora dintre noi care intampina greutati in utilizarea tastaturii si doresc sa invete sa scrie rapid fara a mai fi nevoiti sa se uite la tastatura pentru a descoperi literele. Touch Typing este o aplicatie online gratuita care, prin intermediul a 15 lectii, isi propune sa ne invete sa tastam cu rapiditate.

Jocuri flash educationale pentru copii... Este o educatie prin joaca,animatie si distractie.Copiii se pot juca nesupravegheati,jocurile sunt atent selectate doar pentru copii.
  • Invata sa tastezi pe calculator aici >>>

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu

Ai ceva de zis???
- NU ţine în tine... dă frâu liber gândurilor tale ...

Articole noi